Holland Triathlon Almere 2000 1/1
Zaterdag 2 September 2000
PageGen3 v3.200 11-Nov-2003, Copyright (c)2004 Kim Kodde
DSC01792.JPG DSC01793.JPG DSC01794.JPG TGRAAF00.JPG KIM_DICK.JPG  
Weinig tijd dit jaar om zelf wat foto's te schieten. Ik was dit jaar toegewezen aan Radio Almere en de hele dag was volgepland met radio verslaggevers. De dag begon met Dick van Roedel, ook motorrijder (Kawasaki GTR1000 met zijspan) en tevens presentator van het programma Motorlife. Omdat een aantal benodigde ISDN lijnen niet geleverd waren begonnen we met koerierdiensten en gingen zenders ophalen en afleveren. Vervolgens gingen we met een zender zelf maar eens op stap. Helaas. Ondanks een steunzender in Waterwijk lukte het niet om een verbinding met de studio te maken. De (zware) zender werd weer afgeleverd en de rest van de dag deden we maar verslag met de zender die het altijd doet... de GSM telefoon.

Onderweg hielden we nog even stil bij de VIP tribune en kwamen in gesprek met onze eigen burgemeester Hans Ouwerkerk. Die wilde al twee jaar lang een keer op de motor het parcour op maar in voorgaande jaren hadden we geen passende helm. Het potje van Dick paste dit keer wel en zo ging ik met de burgervader achterop het parcour op. Zowaar een VIP achterop de Div. Dat maak je ook niet elke dag mee!

De tweede radio reporter die dag was even schrikken. Even voorzichtig informerend wilde Guido wel kwijt dat hij 130 kilo woog. Tja, daar sta je dan met je 72 kilo en korte beentjes. Het opstappen moest even rustig gebeuren maar neem van mij aan dat ik bij het afstappen met beide voeten volledig aan de grond stond. Maar goed dat er een jaar geleden een nieuwe achterveer (Hyperpro) in de Div zit.

Dat het parcour door de overvloedige regenval vrij modderig werd mag blijken uit de foto's van de motor de volgende dag.

In de Telegraaf van de maandag daarop een foto gevonden met maar liefst twee Div'en. De motorrijder links heb ik niet kunnen vaststellen maar ik denk dat het Ate Douma is. De motorrijder rechts ben ik zelf met achterop reporter Dick van Roedel.

De laatste foto kwam ik een paar weken later tegen in het krantje van Radio Almere. Je ziet me hier rijden met Dick van Roedel (met GSM) achterop.

PageGen3 v3.200 11-Nov-2003, Copyright (c)2004 Kim Kodde
Original pictures available in High Quality mode here 
Photo's: Kim Kodde